Mijn Wijk, Mijn Verhaal, Mijn Gedicht

Mijn Wijk, Mijn Verhaal, Mijn Gedicht
Mijn Wijk, Mijn Verhaal, Mijn Gedicht basisschoolkinderen aan het dichten

Mijn Wijk, Mijn Verhaal, Mijn Gedicht

Met trots! Wij zijn al gestart uitvoering van Mijn wijk, Mijn verhaal, Mijn gedicht. Met basisschool kinderen hebben wij al foto en schrijfsessies gehad. Wij starten in oktober, voorlopige planning dinsdag avonden om 19.30-21.30 15, 22, 29 oktober in the Beach (Osdorp) en/of donderdags 12.45-14.45 in Huis van de wijk Anker (Slotervaart) 17, 24, 31 oktober

Wij zorgen ervoor door een ander bril te kijken, je hoeft niet naar een brilzaak, neem wel je open blik mee. Interesse en informatie? stuur ajb een e mail naar: coordinator@huisderletteren.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.