Poëzie Ansichtkaarten Groeten uit Nieuw-West

Succesvol project poëzieansichtkaarten kunt u bij ons bestellen, kopen of een keer met ons poëzieroute wandelen. Regelmatig organiseren wij poëziewandelingen. Volg op deze pagina voor een nieuwe wandeling of lees over het project.

Vier de herfst in Amsterdam en wandel een poëzieroute #4 op zondag 10 oktober 2021  van 12.00 tot 13.30 uur met ons; de gids en buurtdichters mee. Verzamelen 12.00 u bij Nicolaas Ruychaverstraat 10, Amsterdam (T-splitsing Dr. H. Colijnstraat) onder de grote muurschildering. Deze route zitten o.a. inspiratieplekken van kinderen 9 tot 14 jaar en volwassenen, dus kinderen zijn ook welkom!

Je hoeft niet ver weg te gaan om geïnspireerd te worden. Dit buurtproject is een uitnodiging om door de ogen van buurtbewoners Nieuw-West te (her)ontdekken. Met de stem van een eigen gevoel een beeld tot een gedicht hebben vertaald.

Deze diverse mix schrijvers zijn niet de dichters die in de boekhandels liggen. Je komt ze tegen op de markt, op de speeltuin, op weg naar school of hun werk. Het zijn kinderen die op de basisschool om de hoek zitten, vrouwen die net aankomen, mannen die een vertrouwd gezicht zijn…

Je vindt het hier  (klik hier) de poëzieroute (wandelkaart) met de van de inspiratie plekken/gedichten van onze buurtdichters. Op de kaart zie je gele P`s: “gedichten stops” zo heb je hebt alles bij de hand om zelf een wandeling te doen.

Je kan de set gedichten ansichtkaarten (25stuks)  kopen zodat je ook vanaf deze bijzondere vakantiebestemming of van af jouw huis een toepasselijk kaartje kan sturen naar wie deze route en buurt ook kan (her)ontdekken.

Word jij onderweg ook geïnspireerd ? Of door iets wat net van de route af ligt? Stuur ons jouw zinnen met foto en locatie, dan bouwen we samen verder aan de Poëzieroute en wordt het een levend en groeiend buurtproject. Net zoals de stad dat ook is.

Aanmelden poëziewandeling en ansichtkaarten (inclusief gedichten) verkoop: literair@huisderletteren.nl

Verkooplocaties ansichtkaarten Groeten uit Nieuw-West: Boekhandel Meck en Holt Tussenmeer 46, 1068 GC Amsterdam (Osdorp) En Kiosk Cigo Brouwer Burg. de Vlugtlaan 178, Amsterdam-Slotermeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.